Praca dyplomowa o samochodach elektrycznych |
Autor |
Wiadomość |
szymekk
|
Wysłany: 2017-10-11, 17:18 Praca dyplomowa o samochodach elektrycznych
|
|
|
Chciałbym zapytać czy jest możliwość pozyskania jakichkolwiek informacji, książek, artykułów, publikacji lub namiarów na takowe, na temat samochodów elektrycznych, elektrycznych napędów, zasady działania, rozwiązań itp. ? Czy mogą Państwo w jakiś sposób pomóc, nakierować? Generalnie chodzi mi część teoretyczną, którą będę mógł opisać dla ogółu samochodów elektrycznych, napędów elektrycznych, gdyż ciężko znaleźć mi literaturę na ten temat, a takowej potrzebuje. Poszukuję informacji, które mógłbym zamieścić w części teoretycznej pracy dyplomowej. |
|
|
|
 |
ElektroWoz.pl
|
Wysłany: 2017-10-12, 18:07 Re: Praca dyplomowa o samochodach elektrycznych
|
|
|
szymekk napisał/a: | Chciałbym zapytać czy jest możliwość pozyskania jakichkolwiek informacji, książek, artykułów, publikacji lub namiarów na takowe, na temat samochodów elektrycznych, elektrycznych napędów, zasady działania, rozwiązań itp. ? Czy mogą Państwo w jakiś sposób pomóc, nakierować? Generalnie chodzi mi część teoretyczną, którą będę mógł opisać dla ogółu samochodów elektrycznych, napędów elektrycznych, gdyż ciężko znaleźć mi literaturę na ten temat, a takowej potrzebuje. Poszukuję informacji, które mógłbym zamieścić w części teoretycznej pracy dyplomowej. |
Proszę:
http://tinyurl.com/yb8akx6o
http://tinyurl.com/ydgzmnsn
Wystarczy? |
|
|
|
 |
dsctom
|
Wysłany: 2017-10-13, 09:17
|
|
|
raportów (nie publikacji naukowych) ostatnimi czasy pojawia się mnóstwo
na forum jest nawet zakładka gdzie czasem są wrzucane
TOR wyspuscił
międzynarodowa agencja energii (IEA)
firmy consultingowe (mckinsey, PWC, itd)
Innogy czymś sie chwalił ostatnio
Instytut Jagieloński z biznes alert też napisał
wujek google po wpisaniu electromobility market trends itd. z nastawieniem PDF poda ci aż za dużo, tez znajdziesz źródła naukowe jeśli tylko poszukasz - na forum jest chyba więcej praktyków mimo wszystko
co innego że część się powiela ale tu chodzi o źródła |
|
|
|
 |
zinho
|
Wysłany: 2017-10-16, 00:30
|
|
|
To zależy na co jesteś nastawiony. Chodzi Ci bardziej o opis matematyczny zjawisk, zasadę działania, budowę pojazdów, postępowanie w projektowaniu? Ogólnie tematy rzeka, wszystko zależy od Twojego tematu. Możesz opisać typy maszyn elektrycznych, metody sterowania, typy ogniw i już jest dużo. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|