SamochodyElektryczne.org - Forum Strona Główna SamochodyElektryczne.org - Forum
SamochodyElektryczne.org

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Volkswagen e-Golf - czas ładowania
Autor Wiadomość
marcin_maja 
marcin_maja

Wiek: 40
Dołączył: 25 Paź 2017
Posty: 6
Skąd: poznan-rokietnica
Wysłany: 2017-12-06, 16:18   

apropos ładowania AC 3/4godz. mój nie chce pokazuje 6 trzeba cos przełączyc
 
     
marcin_maja 
marcin_maja

Wiek: 40
Dołączył: 25 Paź 2017
Posty: 6
Skąd: poznan-rokietnica
Wysłany: 2017-12-06, 16:18   

aby ładował szybciej
 
     
jas_pik


Dołączył: 15 Sie 2014
Posty: 1393
Skąd: Warszawa/Praga Płd.
Wysłany: 2017-12-06, 16:20   

A ładujesz przez swoje EVSE - jakie jest ? jaki ma prąd opisany na obudowie?
_________________
https://www.facebook.com/mediapik/

Sprzedam:
P106E 1996 3d zielony metalik 4os
P106E 1998 3d biały 4os
SaxoE 2002 5d biały 4os
 
     
marcin_maja 
marcin_maja

Wiek: 40
Dołączył: 25 Paź 2017
Posty: 6
Skąd: poznan-rokietnica
Wysłany: 2017-12-06, 16:39   

ładowałem ze słupka 22Kw kablem 32A tym grubym
 
     
jas_pik


Dołączył: 15 Sie 2014
Posty: 1393
Skąd: Warszawa/Praga Płd.
Wysłany: 2017-12-06, 17:18   

To po pierwsze nie pisz w tym temacie bo dotyczy ładowania DC . ( moderatora proszę o przeniesienie)
A z którego słupka się ładowałeś .
Być może słupek ma tylko 16A a nie 32A - w Warszawie jest kilka słupków innogy które dają max 8A - i co zrobisz?
To prawie kabaret -
Cytat:
nie mamy Pana płaszcza i co Pan nam zrobi

https://www.youtube.com/watch?v=2zJFhdZ6Ox4
_________________
https://www.facebook.com/mediapik/

Sprzedam:
P106E 1996 3d zielony metalik 4os
P106E 1998 3d biały 4os
SaxoE 2002 5d biały 4os
 
     
marcin_maja 
marcin_maja

Wiek: 40
Dołączył: 25 Paź 2017
Posty: 6
Skąd: poznan-rokietnica
Wysłany: 2017-12-08, 13:19   

Czy ktos ma takiego e-golfika aby cos napisać o czasie ładowani?
 
     
marcin_maja 
marcin_maja

Wiek: 40
Dołączył: 25 Paź 2017
Posty: 6
Skąd: poznan-rokietnica
Wysłany: 2017-12-12, 17:24   

Czy ktos z poznania ma kabel 32A typ2 na typ 1 aby sprawdzic gdzes na miescie albo przelotkę?
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 13